M4 Europa

Invitasjon til å høre hva Gud gjør gjennom M4 i Europa

Tid: Torsdag 10 juni kl. 18.00 – 19.00 (valgfritt kl. 19.00 – 20.00)

Meld deg på: Webinar, påmelding på følgende LINK.

M4 ble startet i Norge og gikk til Europa. Vet du hva som har skjedd? M4 er i 15 nasjoner i Europa. Gå inn på våre nye websider og finn ut mer: M4Europa.com Gjennom M4 skriver Gud sin misjonshistorie i Europa og vi tror bare vi er ved en begynnelse. Vi inviterer deg til å høre hva som skjer og gi din støtte til arbeidet. Det du vil møte gjennom en times webinar er:

– Møte de nasjonale lederne for M4 i de ulike nasjonene og høre deres historier.
– Møte menighetsplantere og mennesker som har kommet til tro gjennom plantingene.
– Hør historier om hvordan rekruttering av menighetsplantere skjer i mange nasjoner.
– Du får en konkret utfordring til å være med å støtte M4 arbeid i Europa.

“Hva Gud taler til Europa idag”. Tre personer fra tre kontinenter vil dele sine tanker. Oppdatering av dette finner du på: https://m4europe.com/discover-m4-europe/ Vårt mål er å ha 500 deltakere på vårt webinar og og håper på at 100 av disse kommer fra Norge. Du er invitert.

Over de siste 10 år er M4 Europa vokst til en misjonsbevegelse i 15 land. Det startet i Norge og Øivind Augland har fått vært et redskap til å se 400 menigheter bli plantet i Europa de siste 10 årene.  M4 trener kommende menighetsledere gjennom M4 Ready rekrutteringsprosess og M4 teamprosess. M4 bøker er oversatt til 12 forskjellige språk. Øivind er visjonær leder og daglig leder for M4 Europa.

De siste årene har Øivind og Linda Augland brukt mer av sin tid på å besøke ledere og oppmuntre dem, samt å ha en årlig samling for alle lederne i M4 Europa  i Hånes Frikirke. Hånes Frikirke er en støttepartner til M4 sitt arbeid i Europa, i det arbeid som Øivind og Linda står i.

Ønsker du å være med som støttepartner finner du mer informasjon under Gi til M4. Her går støtten gjennom Hånes Frikirke til M4 Europa. Du kan også gi gjennom Frikirkens prosjektside Gi/frikirken.

Nedenfor finner du mer informasjon om:  M4 vår historie. Her møter du ledere fra alle nasjonene M4 arbeider i som forteller litt av deres historie. Filmer: Her finner du blant annet filmer du kan bruke i Gudstjenester og møter om dere skal ta opp en kollekt. M4 Norge: Her ligger informasjon om hva som skjer med M4 Norge og noen filmer på norsk som forklarer hva M4 er. Gi til M4. Mulighetene til å gi er forklart her.

Du kan finne mer informasjon på M4norge.no og M4europe.com

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra M4 arbeidet som Øivind og Linda Augland står i? registrer deg nedenfor.