Konfirmasjon

Hva er konfirmasjon i Hånes frikirke?

Konfirmasjonstiden er en unik anledning til å utforske livets store spørsmål. Vi jobber for at dette skal bli et helt spesielt år for konfirmantene.

Fra og med høsten 2021 vil vi følge et opplegg som heter «Smak & Se». Det er et solid og spennende opplegg som på en relevant måte gir konfirmantene kunnskap og kjennskap til kristen tro og mulighet til å utforske temaer som blant annet; tro og vitenskap, identitet og selvfølelse, misjon og nestekjærlighet og hvem er Jesus?

Året 2021/22 vil vi samarbeide med Hånes misjonskirke om konfirmantene – det gleder vi oss til!

Klikk her for påmelding

Når

Konfirmantene samles torsdager i partallsuker fra kl. 17.00 – 19.00 til 2 timers opplegg gjennom hele skoleåret. Oppstart 9. september!

Hva

På samlingene blir det mat, undervisning, lek og samtaler i mindre grupper

Viktige datoer

.

Foreldremøte: Slutten av august

Første samling: Begynnelsen av september

Presentasjonsgudstjeneste: Oktober

Sommerleiren: August 2022 (uke 32 eller 33)

Konfirmasjonsgudstjeneste: Lørdag 27. august

PRIS

kr. 3500,- for hele året inkludert materiell, bibel og sommertur til Evjetun

man trenger ikke være medlem i frikirken eller misjonskirken for å være med på dette konfirmantopplegget!

Turer

Årets høydepunkt er utvilsomt konfirmantleiren på Evjetun siste uka i skoleferien, uke 33. Leiren arrangeres i samarbeid med alle frikirkene på Sørlandet. Ellers vil det bli gitt mulighet til å bli med på turer i regi av vårt ungdomsarbeid FRIK.

SPØRSMÅL

Finner du ikke det du leter etter, ta kontakt med Ingunn Magnus tlf 40 42 97 46 eller e-post: ingunn.magnus@haanesfrikirke.no

Andre arrangementer konfirmantene kan være med på finner dere på Frik Hånes sin facebook eller instagram side.