Konfirmasjon

Hva er konfirmasjon i Hånes frikirke?

Konfirmasjonstiden er en unik anledning til å utforske livets store spørsmål. Vi jobber for at dette skal bli et helt spesielt år for konfirmantene. Fra og med høsten 2022 vil vi følge et opplegg som heter «Alpha Ung». Det er et solid og spennende opplegg som på en relevant måte gir konfirmantene kunnskap og kjennskap til kristen tro og mulighet til å utforske temaer som blant annet; tro og vitenskap, identitet og selvfølelse, misjon og nestekjærlighet og hvem er Jesus?

Klikk her for påmelding

Når

Konfirmantene samles annenhver onsdag kl 13.30 – 15.30 gjennom hele skoleåret.

Hva

På samlingene blir det mat, undervisning, lek og samtaler i mindre grupper. Vi har et samarbeid med Østsida frikirke på Fagerholt og vi vil derfor treffe dem ved noen anledninger. I tillegg vil vi ha noen «annerledes-ganger» med gøye aktiviteter!

Viktige datoer

.

Foreldremøte: onsdag 7. September kl. 18.00 – 19.00

Første samling: Onsdag 14. September

Presentasjonsgudstjeneste: Søndag 2. Oktober kl. 11.00

Sommerleiren: August 2023 (uke 32 eller 33)

Konfirmasjonsgudstjeneste: Lørdag 26. August 2023.

PRIS

kr. 4150,- for hele året inkludert materiell, bibel og sommertur til Evjetun

Man trenger ikke være medlem i Frikirken for å være med på dette konfirmantopplegget!

Turer

Årets høydepunkt er utvilsomt konfirmantleiren på Evjetun siste uka i skoleferien, uke 32 eller 33. Leiren arrangeres i samarbeid med alle frikirkene på Sørlandet. Ellers vil det bli gitt mulighet til å bli med på turer i regi av vårt ungdomsarbeid FRIK.

SPØRSMÅL

Finner du ikke det du leter etter, ta kontakt med Stian Hansen på stian.hansen@haanesfrikirke.no

Andre arrangementer konfirmantene kan være med på finner dere på Frik Hånes sin facebook eller instagram side.